KAMIX PŁYN DO DEZYNFEKCJI 5L
WŁAŚCIWOŚCI Myje i usuwa wirusy, bakterie, grzyby z - klamek, baterii sanitarnych, urządzeń sanitarnych, wanien, muszli klozetowych, - stołów, blatów, naczyń, desek do krojenia, słoików itp., - grzebieni, szczotek nożyczek innego sprzętu wielokrotnego użytku, foteli, ław i krzeseł zmywalnych, mat, sprzętu do ćwiczeń, -- ścian i uszczelkach silikonowych przy oknach. Zapewnia idealną czystość. Z łatwością usuwa nawet przyschnięte czy tłuste resztki spożywcze. Pozostawiony na powierzchniach zabezpiecza przed ponownym zarastaniem pleśnią. PREPARAT NIE NISZCZY MATERIAŁÓW (Z WYJĄTKIEM ALUMINIUM) NIE WPŁYWA SZKODLIWIE NA ŻYWNOŚĆ. Skład: 100 ml zawiera substancję czynną 0,4 g chlorku didecylodimetyloamoniowego SPOSÓB UŻYCIA Usunąć produkty żywnościowe. Zwilżyć dokładnie powierzchnię. W celu dezynfekcji pozostawić na czas podany w tabeli. Następnie powierzchnie mające kontakt z żywnością (nie opakowaną lub nie umieszczoną w naczyniach) dokładnie zmyć wodą. ‘[p Do dezynfekcji i mycia powierzchni, sprzętu i urządzeń w sektorze żywnościowym w warunkach przemysłowych i domowych oraz w zakładach użyteczności publicznej stosować stężenia i czas jak poniżej: Spectrum działania Czas działania w temp. 20 0C Bakterie 5 min. Grzyby 15 min. Wirus ptasiej grypy 10 min. Wirusy 2 godziny